luni, 30 noiembrie 2015

Care sunt avantajele folosirii tamplariei PVC si geamului termopan

1. Termopanele sunt numarul unu in domeniul eficientei energetice

Joaca un rol important in promovarea energiei si izolarea termica. Profilele din PVC sunt calea catre un ideal energetic comparativ cu cele din aluminiu sau lemn. Au valori de izolare mai buna si sunt capabile de a reduce costurile pentru incalzirea locuintei. Exista un potential de economisire atunci cand se utilizeaza termopane in planul casei. Astazi. ferestrele pot fi fabricate in mod eficient avand costuri reduse cu ajutorul tamplariei PVC.

2. Tamplaria PVC are un raport bun cost-beneficiu

Geamul termopan ofera avantaje clare, atat in achizitionare si pe parcursul duratei de viata. Ferestrele din lemn sunt mai scumpe cu aproximativ 20-30% decat cele din tamplarie pvc. Bazat pe un mare potential si mentinerea unui ideal energetic pe intreaga durata de viata de peste 50 de ani, costurile investitiei sunt salvate pe termen lung cu un minim de intretinere.

3. Ferestrele din pvc sunt usor de intretinut

Sunt usor de intretinut si necesita intretinire minima. In schimb ferestrele din lemn, trebuie sa fie lustruite aproximativ la fiecare doi ani si vopsite la 5 ani. Geamurile din termopan sunt extrem de rezistente in conditii meteorologice nefavorabile si lumina puternica. Pentru a putea curata ferestrele aveti nevoie doar de lichide specifice geamului ce le gasiti peste tot in comert, datorita proprietatilor netede a profilelor.

4. Sunt exprem de durabile

Spre deosebire de ferestrele din lemn, termopanele au o durata de viata mai lunga. Ferestrele de inalta calitate rezista distorisunilor si au un nivel ridicat de functionare pentru multi ani. Este o investitie excelenta cu privire la mentinerea valorii unei proprietati, s-a demonstrat stiintific ca durata de viata, este de cel putin 50 de ani.

5. Ofera un echilibru ecologic

Reduceti factura la energie cu pana la 40% din toate rezervele de gaze si petrol din lume pentru incalzirea si furnizarea energiei in cladiri, in timp ce doar 4% merge in productia de materiale plastice din care 1% sunt utilizate pentru producerea tamplariei. Pe langa faptul ca sunt reciclabile 100%, durabilitatea si nivelul scazut de poluare in timpul prelucrarii profilelor ajuta la producerea unui echilibru ecologic si contribuie la protectia mediului.
Termopanele Klador Trust pot fi configurate in ferestre sau in usi impreuna cu profilele PVC de la urmatorii furnizori: Rehau, Veka sau Trocal. Sticla folosita pentru fabricarea geamului termoizolant este furnizata de doi producatori globali de sticla: Saint Gobain si Pilkington

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu