joi, 27 august 2015

NEPI a cumparat centrul comercial Auchan Titan, in urma unei tranzactii de 86 mil. euro

NEPI a achizitionat miercuri centrul comercial Auchan Titan, in urma unei tranzactii cu fondul Aberdeen Asset Management AG, in valoare de 86 milioane euro.
Peste 33.000 de vizitatori pe zi trec pragul centrului comercial Auchan Titan. Suprafata inchiriabila este de 44.730 mp, iar cea construita, de 96.560 mp, si deserveste zona de sud-est a Bucurestiului. 
Unii dintre cei mai importanti retail-eri sunt prezenti aici, in plus, centrul comercial ofera si un cinematograf cu sapte ecrane.
Odata cu achizita centrului comercial Auchan Titan, totalul suprafetei inchiriabile de retail in Bucuresti a NEPI ajunge la 184.470 mp.
"Ne urmam planurile de crestere si dezvoltare in Europa Centrala si de Est, in care Romania are una dintre cele mai interesante piete de real-estate. Focusul nostru, prin prisma investitiilor pe termen lung si al profitabilitatii, a fost si ramane retail-ul. Astfel, prin achizitia centrului comercial Auchan Titan, ne consolidam pozitia dominanta in Romania", a declarat Alex Morar, CEO NEPI.
Centrul Comercial Auchan Titan a avut doua etape de dezvoltare, prima fiind deschiderea hypermarket-ului Auchan si a galeriei adiacente in 2007. A doua etapa a fost definitivata in 2009 prin dezvoltarea unor spatii adiacente destinate retail-ului de fashion si divertismentului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu